Formació online
“APRENDRE A TREBALLAR EN EQUIP I A INNOVAR LA NOSTRA RÁO DE SER”

Teamworkcenter, ofereix tots els programes de formació per aprendre a treballar en equip i a innovar a través d’Internet, amb tots els seus avantatges d’accessibilitat i estalvi de temps i diners en desplaçaments. I amb la possilitat de disposar d’un tutor personal i un certificat acreditatiu del programa realitzat.

La plataforma Teamworkcenter –Online permet adreçar-se a particulars, a col·lectius a empreses i a institucions que vulguin reforçar la formació per aprendre a treballar en equip i a innovar.

En cas d’empreses o institucions que desitgen formar a un col·lectiu de persones, poden sol·licitar informació a través del formulari de contacte i la Direcció de Programes es posarà en contacte en vostès.

Per a formació individual, poden visitar l’apartat d’inscripcions o també contactar amb nosaltres a través del formulari de contacte. En cas de voler fer el pagament per transferència ordinaria, contacti a través del formulari de contacte i li facilitarem les dades per l’enviament de la transferència bancària.

ACCÉS A PLATAFORMA TEAMWORKCENTER-ONLINE

La persona inscrita tindrà dret, a través d’un Usuari i Contrasenya, a poder descarregar-se el material a través de la plataforma formativa “Teamworkcenter-Online”.

El material didàctic és per a ús personal i exclusiu, i està totalment prohibida la seva divulgació.

L’accés al material i a la plataforma web es per un màxim de 2 mesos, des de la data d’alta.

Per obtenir l’accés als cursos es necessari inscriure’s i realitzar el pagament a través de la TPV virtual de la pròpia web. Per realitzar el pagament es necessari una Targeta de Crédit o una compte bancari, ja que també es pot realitzar una transferència bancària nacional (Espanya).

En un màxim de 48 hores rebrà un e-mail amb el Usuari i contrasenya per poder entrar a la plataforma “Teamworkcenter-Online”.


OBTENCIÓ CERTIFICAT ACREDITATIU

Vosté té la possibilitat de contractar un Tutor Personal, que li permet realitzar preguntes per a una millor comprensió del material i del programa. Un cop finalitzat el programa formatiu rebrà un CERTIFICAT ACREDITATIU.

El CERTIFICAT ACREDITATIU, únicament s’expedeix en el cas de contractar el servei de TUTOR PERSONAL (mínim de 3 preguntes).

 
EUROPEAN TEAMWORK CENTER, S.L. ©2009
Web desenvolupada per Girotecnics
Política de privacitat | Avís Legal